schelde-balans2

Bier in balans

Standvastig. Weloverwogen. Beheerst.

De overtuiging die aan de basis staat van ons bier en gestalte geeft aan onze visuele identiteit. Net als onze brouwsels is onze uitstraling onderhevig aan een weloverwogen recept met vaste ingrediënten en een strak proces.

schelde-bottles

Standvastig

Wij houden onverstoorbaar vast aan onze overtuiging en staan 100% achter onze bieren. Daarom krijgen zij het podium, en doet de brouwerij zelf een stapje achteruit in onze branding.

Frame 64scheldeopen (1)

Weloverwogen

Afgemeten vormen, kleuren en composities zijn de ingrediënten en kenmerken onze stijl. We laten niks aan het toeval over en denken na over elke pixel. Zo grijpen we visuele balans.

vilt5

Beheerst

Beheersing binnen het brouwproces vertaalt zich door in onze branding. Ondanks dat onze stijl barst van kleur en karakter, behoudt het geheel altijd rust en ruimte. Wij vertrouwen op onze bieren en hoeven niet te schreeuwen.

schelde-pers-algemeen

Aan de slag!

Op dit platform vind je alles wat je nodig hebt om de branding van de Scheldebrouwerij consequent door te voeren. Dit is cruciaal om de herkenbaarheid te waarborgen. Hier geldt hetzelfde als voor ons brouwproces: volg het recept nauwgezet zonder onnodige toevoegingen of uitspattingen.

Vuistregels

Voorbeelden

  • Frame 27scheldeopen
  • Instagram post - 21compositie-voorbeeld
  • Instagram post - 39compositie-voorbeeld (1)
  • Instagram post - 40compositie-voorbeeld
NULL